Estiu 2018 - Espirulina Natural
548
post-template-default,single,single-post,postid-548,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Estiu 2018

Benvinguda Espirulina Natural!!

Després d’una intensa primavera aquest estiu hem fet el nostre primer cultiu!!!

Hem treballat de valent amb molta il·lusió per tenir-ho tot a punt i començar aquesta gran aventura del cultiu local d’espirulina a CARDEDEU.

Seguint l’estela francesa cultivem aquest super-aliment de manera artesana amb aigua de baixa mineralització provinent del Montseny, una aigua ideal per la seva puresa.

Comencem amb la convicció d’una aposta clara de la dinamització de la producció i consum local i de xarxes de distribució de curt abast per a un món més racional i sostenible. Ens agrada ser part del món que fa petites coses i que des del nostre puntet en el mapa puguem fer arribar aquest aliment al nostre entorn.

Ens fascina l’espriulina pel seu origen i qualitats. És un aliment molt complet amb una gran quantitat de proteïna vegetal d’alta qualitat, minerals, vitamines i oligoelements essencials que ajuden a regular el nostre organisme de manera natural i equilibrada. Ens pot ajudar en moments puntuals amb necessitats d’un extra d’energia i vitalitat o incorporar-ho en el nostre dia a dia per mantenir l’equilibri.

Aporta una gran quantitat de antioxidants, ens ajuda amb el sistema immunològic, i antiinflamatori i té propietats detox.

A través del blog us introduirem en el món espirulinaire, idees de com introduir-la en la dieta, com poder-ne obtenir els màxims beneficis, curiositats, i altres temes que vagin sorgint.