El projecte - Espirulina Natural
353
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-353,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

El projecte

El nostre projecte neix del somni de transformació personal i col·lectiva emmarcat en la xarxa d’autosuficiència agroalimentària. Ens proposem un projecte de cultiu de proximitat i de desenvolupament rural, en equilibri amb el territori, que busca produir espirulina a Catalunya, per aportar un aliment saludable i d’alta qualitat com a alternativa a productes d’importació.

 

El cultiu es desenvolupa a les faldes del Montseny a la zona agrària de Cardedeu. Ens abastim d’aigua de la Vall de Vallforners ideal per la seva puresa i curt recorregut fins a les nostres instal·lacions.

Produïm de manera artesana amb filtratge manual i assecatge amb forn solar que permet deshidratar a baixa temperatura per preservar al màxim les propietats alimentàries. Tots els processos es realitzen meticulosament en les nostres instal·lacions per produir espirulina deshidratada d’alta qualitat.

 

El projecte neix l’any 2017 com iniciativa de l’Ester i en Jordi, quan vam donar forma a la idea després de conèixer iniciatives i realitzar estades a granges de França. L’Ester a més es va formar a l’escola agrària Centre de formation profesionelle et de promotion agricoles (CFPPA) de Hyeres, França.

 

L’estiu del 2018 s’obté la primera producció i s’inicia el projecte comercial.

Ens encantaria poder-vos ensenyar com ho fem i que ens vinguessiu a visitar!